Konference Lepší škola 2024 představí plány ministerstva školství na transformaci sítě ZŠ

459108255_912943930863027_6584910559007265976_n

Ministerstvo školství chce v blízké budoucnosti zvýšit efektivitu sítě základních škol. Jaké varianty jsou ve hře a budou se některé školy rušit nebo slučovat? Dojde na klastrování malotřídek nebo na sdružování ředitelství základních škol?

Přijďte si poslechnout ministra školství Mikuláše Beka a zeptat se náměstka ministra Jiřího Nantla na celodenní konferenci pro zřizovatele Lepší škola 2024.

Hlavním tématem letošního ročníku konference jsou změny ve vzdělávání a to, jakým způsobem se nás týkají.

Málokdo má velké změny rád. Přesto se nás dotýkají a některé se dějí velmi rychle. Společnost je natolik odolná, nakolik je schopná se s nimi vypořádat a reagovat na ně. Základ této odolnosti vzniká v rodinách a také ve škole. A právě to, co se děje u vás ve škole, můžete jako zřizovatelé příznivě ovlivnit. Konference se proto bude soustředit na velké výzvy, s nimiž si musí školy v současné době poradit. Jednou z nich je to, jak umělá inteligence ovlivní život nás všech. Věnovat se chceme i aktuálním tématům vzdělávací politiky ve vztahu ke zřizovatelům, například zamýšleným změnám v síti škol či změně financování. Opět připravujeme vystoupení zajímavých řečníků i odpolední workshopy.

Konference se koná 12. 11. 2024 v Kongresovém centru Praha. Kapacita se již plní, proto neváhejte s přihlášením. Registraci a program najdete na webu konference

Program nabídne i další aktuální zřizovatelská témata: financování škol a efektivita RUD nebo využití umělé inteligence v administrativě a vzdělávání.

 

logo-author
Našli jste v článku chybu? Napište nám, prosím, na korektor@eduin.cz.
 

Mohlo by Vás zajímat

Listovat všemi články